Diaconie - actueel

Fietstocht Bangladesh groot succes De fietstocht op 3 juni jl was een groot succes. Een prachtige route door het Westland met weggetjes die door velen nog niet befietst waren. Vertrekpunten waren Ru Paréstraat en Kinderdiensten- centrum Zonnehof in Naaldwijk. Wat een enthousiaste deelnemers ( 60) kwamen fietsen en van alle leeftijden eigenlijk. Er kon gekozen worden tussen 30 of 50 km en zelfs een gezin met drie kleine dametjes fietste een kinderroute van 15 km! Op de pleisterplaatsen waren Bengaalse hapjes te nuttigen. Wij boften enorm met het weer, niet te warm maar wel heerlijk zonnig. Mede dankzij de sponsoren was de opbrengst 3153,00 Euro. De Stichting PhySCI  kon 2200 gereden kilometers registreren. Een dagje uit De diaconie van de locatie Abdijkerk organiseerde op 29 mei 2018 weer ‘een dagje uit’ . Ruim 50 personen – waaronder de beide dominees Wietske Verkuyl en Michiel Aten - reden met de bus om 8:30 uur naar de provincie Gelderland. In Bennekom werd het Kijk & Luistermuseum bezocht. Lees hier het verslag van deze dag.

Sociale supermarkt….

Klussendienst 'Handige Harrie'….

Telefooncirkel….

Collecten….

Diaconie hoofdpagina…

PGG-ZuidWest Abdijkerk
PGG ZuidWest, vierplek Abdijkerk                                      wm.pgg.lc@gmail.com                                                                                                     HOME
Kerkdiensten 16 december 2018, 10.00 uur Ds W. Verkuyl

Zondagsbrief

09 december 2018 16 december 2018

Concerten

20 januari 2019, 15.30 uur Karin Kuijper & Janine de Leeuw (vierhandig piano) Meer info…

Protestantse Gemeente ‘s Gravenhage

Protestantse Gemeente ‘s Gravenhage

Willem III straat 40, 2552 BS Den Haag T  070-3974182
PGG ZuidWest - Abdijkerk

Diaconie - actueel

Fietstocht Bangladesh groot succes De fietstocht op 3 juni jl was een groot succes. Een prachtige route door het Westland met weggetjes die door velen nog niet befietst waren. Vertrekpunten waren Ru Paréstraat en Kinderdiensten-centrum Zonnehof in Naaldwijk. Wat een enthousiaste deelnemers ( 60) kwamen fietsen en van alle leeftijden eigenlijk. Er kon gekozen worden tussen 30 of 50 km en zelfs een gezin met drie kleine dametjes fietste een kinderroute van 15 km! Op de pleisterplaatsen waren Bengaalse hapjes te nuttigen. Wij boften enorm met het weer, niet te warm maar wel heerlijk zonnig. Mede dankzij de sponsoren was de opbrengst 3153,00 Euro. De Stichting PhySCI  kon 2200 gereden kilometers registreren. Een dagje uit De diaconie van de locatie Abdijkerk organiseerde op 29 mei 2018 weer ‘een dagje uit’ . Ruim 50 personen – waaronder de beide dominees Wietske Verkuyl en Michiel Aten - reden met de bus om 8:30 uur naar de provincie Gelderland. In Bennekom werd het Kijk & Luistermuseum bezocht. Lees hier het verslag van deze dag.

Sociale supermarkt….

Klussendienst 'Handige Harrie'….

Telefooncirkel….

Collecten….

Diaconie hoofdpagina…

PGG-ZW - Abdijkerk